Despre noi

Restaurantul Arăbesc Amy Cafe & Lounge


Folosim doar ingrediente de cea mai înaltă calitate. Rezultatul este un gust care vă va trimite cu gândul la lumea araba si aromele sale tradiționale.

Previous
Next

Amy Cafe & Lounge este un restaurant cu specific oriental ce ofera clienților săi preparate savuroase, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune, de către un personal cu experiență și plin de amabilitate.

Fie ca doriți să serviți preparate orientale într-un cadru autentic sau doriți să comandați mâncare orientală la domiciliu, Amy Cafe&Lounge este alegerea perfectă.

La Amy Cafe veți găsi o ospitalitate fără cusur. Restaurantul nostru care se află chiar lângă Arcul de Triumf din București, este perfect pentru a descoperi mâncărurile tradiționale cele mai apreciate și mai rafinate din lumea arabă precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vită, Shaorma de pui și de vită.

Pentru noi este foarte important să reflectăm cultura și stilul arăbesc cu interiorul și atmosfera, motiv pentru care am selectat un decor cat mai oriental înzestrat cu obiecte ce provin din Orientul Mijlociu.

Previous
Next

Preparate excepționale realizate în Bucătăria  Amy Cafe

Previous
Next